top of page

Lien Nuyts

(mede)coördinator en logopediste

Maak kennis met LIEN

Lien werkt al enkele jaren in de praktijk en is een fantastische logopediste, dit zowel voor kleuters als voor de iets oudere kinderen. 

Lien heeft een hart van goud, lacht graag, is altijd lief en enorm geduldig. Niets is haar te veel. Ze is een onderneemster in hart en nieren en streeft ernaar de puntjes netjes op de ‘i’ te zetten. Ze legt haar collega’s graag in de watten en vindt het ook heel belangrijk dat iedereen rondom haar zich goed voelt. 

Lien is enorm leergierig en steeds op zoek naar nieuwe methodes en materialen om kinderen extra te kunnen ondersteunen en hen alle leer- en groeikansen te kunnen bieden. Ze houdt ervan zich bij te scholen en volgt regelmatig extra opleidingen. Zo rondde ze het postgraduaat leerstoornissen met glans af en ook in de wereld van het beelddenken is ze helemaal thuis. Lien staat met haar kennis en ervaring op verschillende domeinen, steeds klaar met antwoorden op ieders vragen 💛

IMG_3118.JPG
IMG_5425.jpg

Mireille Jacobs

logopediste

Maak kennis met MIREILLE

Mireille, een logopediste met een warm hart, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Ze stampte 30 jaar geleden de groepspraktijk uit de grond en doet haar job met hart en ziel.

Mireille is gespecialiseerd in het behandelen van stemproblemen maar ook voor leerproblemen kan je bij haar terecht.

Met haar tonnen ervaring weet Mireille altijd een aanpak op maat te voorzien voor elke cliënt. Door haar vlotte babbels en oprechte interesse voelen kinderen zich steeds op hun gemak bij haar. Mireille geeft kinderen vertrouwen in hun eigen kunnen en inzicht in hun eigen vooruitgang. Je ‘goed voelen’ staat voor haar op de eerste plaats 🤩

IMG_5405.heic

Linde Natens

(mede)coördinator en logopediste

Maak kennis met LINDE

Linde is (mede)coördinator van PMC de Vlinder en logopediste. Om bij Linde te komen moet je heel wat trappen doen, maar dat is het zeker waard!

 

Linde deed stage in de praktijk en startte er meteen na haar opleiding. Linde is een krak in het geven van taaltherapie, dit doet ze zowel bij ons in de praktijk als in het KIDS. Maar ook voor het behandelen van leerproblemen of OMFT kan je steeds bij Linde terecht. Met een spelletje erbij geeft ze steeds een extra leuke draai aan de therapie.

 

Linde is zeer creatief, sportief, kan goed tekenen en heeft steeds een lach op haar gezicht. Linde is echt het zonnetje in ‘ons huis’, iemand die we graag even zien binnenwaaien in onze therapielokalen! ☀️ 

Lenka Bogaerts

logopediste

Maak kennis met LENKA

Lenka, een vrolijke en gedreven logopediste.

Lenka fladderde PMC de Vlinder binnen als stagiaire, meteen waren we overtuigd van haar capaciteiten. Na haar studies aan de Arteveldehogeschool in Gent, besloot ze deel te worden van ons team.

Lenka is een vrolijke logopediste met oog voor het welzijn van de cliënt. Ze is zeer gedreven en zal steeds op zoek gaan naar hoe ze de best mogelijke therapie kan bieden.

Met Lenka hebben we er niet alleen een top-logopediste, maar ook een top-collega bij. Lenka zorgt steeds voor een positief briesje in de praktijk en maakt graag tijd voor een babbeltje (of een koffietje) met haar collega’s.

Lenka biedt een absolute meerwaarde aan ons team! 🌺 

bottom of page